AnaSayfa / Genel / Kahve falında dürüst olmak

Kahve falında dürüst olmak

Kahve falında dürüst olmak başarılı olundukça özgüvenin artacağına, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, nahoş sözler işiteceğine, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, hayatına yeni bir yön vereceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine delalet eder.

Kahve falında dürüst olmak gördüyseniz:

  • Mal, para ya da alışverişle ilgili bir konuda sinir bozucu gelişmeler olabilir.

Kahve falında dürüst olduğunu görmek büyük sorunlar ile boğuştuğu bir dönemde kendisini çok üzecek bir olayla karşılaşacağına, işlerin çok büyümeyeceğine alamet eder.

Kahve falında dürüst davranmak arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dürüst olmak eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir