AnaSayfa / Genel / Kahve falında durgun suda yüzmek

Kahve falında durgun suda yüzmek

Kahve falında durgun suda yüzmek verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine, hakkınızda hiç de hoş olmayan dedikodular yapılmasına, hayırlı ve kazançlı fırsatlar kazanılacağına, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine ve içinden çıkılmaz bir hal alacağına, yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına inanılır.

Kahve falında durgun suda yüzmek gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınıza bir araya gelebilir, programlar yapabilir veya eski tanıdıklarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında durgun suda yüzmek gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında durgun suda balık görmek daima ona hürmet göstereceğine, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile falı kapatan kişinin kendisini başka işlere vereceğine yorulur.

Kahve falında durgun suda balık tutmak işinde başarılı olacağına, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, bu sayede kazancın daha da arttırılacağına alamet eder.

Kahve falında durgun denizde yüzmek fal sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında durgun gölde yüzmek ün salacağına, başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına delalettir.

Kahve falında durgun suya düşmek hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına delalet eder.

Kahve falında durgun suya girmek birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, stresini atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi durgun deniz görmek rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, gelecekte kavuşmak istediği hayata kavuşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir