AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi durgun deniz görmek

Kahve falında mavi durgun deniz görmek

Kahve falında mavi durgun deniz görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına, çeşitleneceğine, gelirinin çoğalacağına, geçimini rahat şekilde sağlayacağına, yönetici konumuna yükselerek başka kişilere hükmedeceğine, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına ve akıl danışmak için birçok insanın fal sahibine geleceğine, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine delalettir.

Kahve falında mavi durgun deniz gördüyseniz:

  • Karmaşaya katılmaktan çekinmeseniz bile, size kimsenin yardımcı olmayacağını hatırlamanızda fayda var.

Kahve falında durgun mavi deniz görmek musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine rivayet eder.

Kahve falında mavi durgun deniz görmek hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına işaret eder.

Kahve falında masmavi durgun deniz görmek çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine, sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında durgun berrak deniz görmek haksızlık edeceğine, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine delalettir.

Kahve falında durgun temiz deniz görmek destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine, kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine işaret eder.

Kahve falında durgun denizde yürümek sevdiklerinden şefkat ve yoğun ilgi görerek mutlu olacağına, aile içinde her şeyin yolunda olacağına alamet eder.

Kahve falında durgun denizde yüzmek yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara , güçten ve takatten düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında durgun deniz görmek mutluluktan ve heyecandan ne yapacağını şaşıracağına, zor zamanlar yaşayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir