AnaSayfa / Genel / Kahve falında durgun gölde yüzmek

Kahve falında durgun gölde yüzmek

Kahve falında durgun gölde yüzmek eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, kendisini çok zor durumlarda bulacağına, hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına, hiç istemediği sorunlarla karşılaşabileceğine, en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında durgun gölde yüzmek gördüyseniz:

  • Sizi engelleyen veya yavaşlatan ilişkilerinizde gerekli düzenlemeleri yapmanız gerekiyor.

Kahve falında durgun gölde yüzmek keyfine ve kafasına göre yaşayacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında durgun göl görmek yeni bir iş bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına tabir olunur.

Kahve falında durgun denizde yüzmek her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına işarettir.

Kahve falında durgun suda yüzmek çok daha hayırlı yollara girileceğine, böylece hayırlı bir yola girileceğine delalet eder.

Kahve falında durgun denizde yürümek yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına, başarılarının düşeceğine yorulur.

Kahve falında durgun sudan geçmek fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına yorulur.

Kahve falında masmavi durgun deniz görmek özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına, büyük mutluluklar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında durgun mavi deniz görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir