AnaSayfa / Genel / Kahve falında durgun göl görmek

Kahve falında durgun göl görmek

Kahve falında durgun göl görmek görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, kişinin bolluğa ve bereket kavuşup, rahatlık içinde yaşayacağına, herkesin rahat edeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, dualarına karşılık alacağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, yaşanan ayrılıkların biteceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına inanılır.

Kahve falında durgun göl gördüyseniz:

  • Sosyal hayatınız için çok iyi olacak.

Kahve falında durgun göl görmek iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında durgun gölde yüzmek çok büyük çalışmalara girileceğine ancak bu işlerin herhangi bir şekilde sekteye uğrayacağına, aile veya akraba çevresinden kişiyi hayal kırıklığına uğratacak kimseler olacağına yorulur.

Kahve falında durgun berrak deniz görmek sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında mavi durgun deniz görmek bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine delalettir.

Kahve falında durgun temiz su görmek önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine, ailede var olan sıkıntıların bir ayrılığa neden olacağına yorulur.

Kahve falında durgun suda balık tutmak kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında durgun suda yüzmek bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine delalettir.

Kahve falında durgun denizde yürümek önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine, güzel bir geleceğin yaklaşmasına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir