AnaSayfa / Genel / Kahve falında durgun dere görmek

Kahve falında durgun dere görmek

Kahve falında durgun dere görmek dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, zaman içinde daha güzel günler göreceğine, herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, çok iyi paralar kazanılacağına, bekarlar için mutlu bir karşılaşma, çaresiz hallere düşeceğine delalet eder.

Kahve falında durgun dere gördüyseniz:

  • Size sunabileceği şeyler olan eskiden tanıdığınız kişilerle bağlantı kurabilir veya biraraya gelebilirsiniz.

Kahve falında durgun dere görmek iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine, özür dileyerek bazı insanların gönüllerini almayı başaracağına işaret eder.

Kahve falında durgun nehir görmek yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, dostlarınızla birlikte geçireceğiniz güzel günlere tabir olunur.

Kahve falında durgun bulanık su görmek kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında durgun denize girmek yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, iyi niyetle ses çıkarmayan fal sahibinin bu durumdan hoşnut olmayarak yöneticileriyle görüşeceğine yorulur.

Kahve falında durgun göl görmek gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında durgun suda balık görmek eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, kısa bir kırgınlık yaşanacağına yorulur.

Kahve falında durgun suda yüzmek can sıkıntısının geçeceğine, mutluluk, sevinç ve neşe verecek müjdeli bir haberin geleceğine tabir olunur.

Kahve falında mavi durgun deniz görmek olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine, sevdiği ve güvendiği insanlardan destek alamayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir