AnaSayfa / Genel / Kahve falında durgun nehir görmek

Kahve falında durgun nehir görmek

Kahve falında durgun nehir görmek daha sonra hayırlı işlere gireceğine, yeni bir iş bulacağına, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, çok üst mevkilere geleceğine, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, aileye büyük bir ev alınacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında durgun nehir gördüyseniz:

  • Yanlış kararlar almanız veya bazı olayları yanlış değerlendirmeniz durumunda pişman olabilirsiniz veya büyük hatalar yapabilirsiniz.

Kahve falında durgun nehir görmek bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, büyük parasal sorunların ve tartışmaların yaşanacağına yorulur.

Kahve falında durgun göl görmek hayatı boyunca rahat yaşayacağına, imkânlarını çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına işaret eder.

Kahve falında durgun denizde yürümek bir şeyden zarar görmeye, sıkıntılarının sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında durgun dere görmek maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına işaret eder.

Kahve falında durgun suya girmek başarılı olundukça özgüvenin artacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine rivayet eder.

Kahve falında durgun denizde yüzmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, çevresi ile son derece uyumlu ve ruhen de sakinleşmiş olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında durgun akarsu görmek ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan fal, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri fal sahibini arkadan vurmak için kullanacağına, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında durgun su görmek çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir