AnaSayfa / Genel / Kahve falında son durak görmek

Kahve falında son durak görmek

Kahve falında son durak görmek dertlerin bitip huzura erileceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, yaptığı işlerde her zaman dürüst ve namuslu davranacağına, iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, zamanında çok çalışmasının ve karlı yatırımlarının karşılığını şimdi daha az yorularak ve daha az çalışarak alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında son durak gördüyseniz:

  • Biraz yorucu da olsa sonunda zafer sizindir.

Kahve falında son durak görmek kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kalabalık durak görmek ilahiyat alanında çalışmalar yaparak insanların aydınlanmalarına yardımcı olunacağına, söylediği bir sözden ötürü pişmanlık duyacağına delalet eder.

Kahve falında durakta araba beklemek kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına işarettir.

Kahve falında taksi durağı görmek tatsızlıkların aşılacağına, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına aynı zamanda tez vakitte maddi durumunun iyileşeceğine rivayet eder.

Kahve falında tren durağı görmek onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına, kazancın daha da artacağına rivayet eder.

Kahve falında durakta inmek içini kemiren kuşkuları alt edeceğine ve aklındaki şeytanı susturmayı başaracağına, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında durakta bekleyen insanlar görmek hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında durakta beklemek uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, kısmetinin ve bahtının kapanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir