AnaSayfa / Genel / Kahve falında dünyanın yandığını görmek

Kahve falında dünyanın yandığını görmek

Kahve falında dünyanın yandığını görmek işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, çok iyi işler gerçekleştireceğine, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahata ereceğine, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine işarettir.

Kahve falında dünyanın yandığını gördüyseniz:

  • Aşırılıklardan kaçınmakta fayda var.

Kahve falında dünyanın yandığını görmek atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında dünyanın yıkılacağını görmek telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine alamet eder.

Kahve falında ayın dünyaya çarpmasını görmek yaşam standartlarının yükseleceğine, iyileşeceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına işarettir.

Kahve falında dünya üzerinde yürümek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına, sıkıntılarının biteceğine, kazancının artacağına delalet eder.

Kahve falında dünyanın sonunu geldiğini görmek işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına işaret eder.

Kahve falında uzayda dünyayı görmek işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine inanılır.

Kahve falında dünyanın döndüğünü görmek iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine alamet eder.

Kahve falında yeni dünya meyvesi toplamak kaderinin yüzüne güleceğine, işlerin yoluna gireceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir