AnaSayfa / Genel / Kahve falında dünyanın yarıldığını görmek

Kahve falında dünyanın yarıldığını görmek

Kahve falında dünyanın yarıldığını görmek çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına, darlık çektiği günlerini unutacağına, ortak olarak gireceği bir iş sayesinde aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, işleri yoluna sokacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin bollaşacağına, yaşadığı sorunların teker teker çözüleceğine ve yaptığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Kahve falında dünyanın yarıldığını gördüyseniz:

  • Yeni boyutlara doğru gidiyorsunuz.

Kahve falında dünyanın yarıldığını görmek yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına ve bu süreçte olumsuz düşüncelere, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında güneşin dünyaya çarptığını görmek gittikçe daha fazla içine kapanıp çok üzücü ve can yakıcı sorunlar ile karşılaşacağına, çok istenen bir şeye sahip olunacağına ve zorlukların aşılacağına inanılır.

Kahve falında dünyanın yok olduğunu görmek evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine, rahatsızlıklarla boğuşulacağına alamet eder.

Kahve falında dünyayı su bastığını görmek dertlerinin artacağına, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine yorulur.

Kahve falında dünyanın yedi harikasından birini görmek yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine inanılır.

Kahve falında dönen dünya görmek iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, kısa süre içinde işten çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında dünyanın sonunun geleceğini görmek sıkıntı yaratacak durumları ortadan kaldırıp daha rahat bir şekilde hareket edeceğine, arabalara ve topraklara sahip olacağına yorulur.

Kahve falında dünyayı kurtardığını görmek verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, aksiliklerin başgöstereceğine ve aynı yoldan gidilen bir kişi ile karşılaşılan ortak bir sorun için işbirliği yapılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir