AnaSayfa / Genel / Kahve falında dünyayı dışarıdan görmek

Kahve falında dünyayı dışarıdan görmek

Kahve falında dünyayı dışarıdan görmek aksiliklerin peşini bırakmayacağına, çok sevileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, hayatındaki fırtınaların durulacağına, yüklü bir miktar borç verileceğine, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına ve her şeyin yoluna gireceğine, kendisi için mal mülk alacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine rivayet eder.

Kahve falında dünyayı dışarıdan gördüyseniz:

  • İlişkilerle ilgili hızlı kararlar alınması durumunda pişmanlıklar yaşanabilir.

Kahve falında dünyayı dışarıdan görmek fal sahibinin hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında akşam dışarıda olmak sıkıntı dolu günler yaşanacağına, rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine inanılır.

Kahve falında dışarıda tuvaletini yapmak kendisini ve başarılarını kıskanan insanlarla tartışma yaşayacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında dışarıda oturmak ailede rızık yokluğuna düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pencereden dışarı bakmak anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, bir arkadaşa maddi açıdan destek olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iç organları dışarıda görmek bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine delalet eder.

Kahve falında dışarıyı süpürmek alışık olmadığı, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine işaret eder.

Kahve falında ayakkabıları dışarı atmak konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir