AnaSayfa / Genel / Kahve falında dünyanın yedi harikasından birini görmek

Kahve falında dünyanın yedi harikasından birini görmek

Kahve falında dünyanın yedi harikasından birini görmek örnek insan olacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, muradının gerçekleşeceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dünyanın yedi harikasından birini gördüyseniz:

  • Bazı kıskanç kişiler sizi engelleyebilir.

Kahve falında dünyanın yedi harikasını görmek huzursuzluklar ile boğuşacağına ve çok zor ve ruhsal olarak çok kötü bir dönem geçireceğine, çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına delalet eder.

Kahve falında dünyanın yedi harikasından birini görmek yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında dünya battığını görmek arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine, şans konusunda sıkıntı çekmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında dünya turu yapmak parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine delalet eder.

Kahve falında dünyanın oluşumunu görmek mutlu olacağı mesajlar geleceğine, kazanılan başarıları, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına inanılır.

Kahve falında dünyayı fethetmek cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, çaresiz ve çözümsüz kalacağına alamet eder.

Kahve falında dünyaya göktaşı çarptığını görmek gönül hoşluğu ve esenliği yaşayacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dünyanın hızlı döndüğünü görmek aile ve meslek hayatında gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, karşılıksız bırakmayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir