AnaSayfa / Genel / Kahve falında dünya battığını görmek

Kahve falında dünya battığını görmek

Kahve falında dünya battığını görmek verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, hayırlı kapılar açılacağına, bolluğun ve bereketin daha önce hiç olmadığı kadar artacağına, fal sahibinin gönlünün feraha ereceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, başarılı olacağına, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, çileli ve zorlu günler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında dünya battığını gördüyseniz:

  • Belli bir amacınızı gerçekleştirmek için vitesi yükseltebilirsiniz.

Kahve falında dünya battığını görmek ettiği zararları telafi edeceğine, kazancını arttıracağına, dualarının gerçekleşeceğine işarettir.

Kahve falında dünyanın batmasını görmek eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında dünyanın battığını görmek sıkıntılara neden olacağına, aile içinden destek görecek olan fal sahibinin bir müddet daha kendisini toparlamakta güçlük çekeceğine delalet eder.

Kahve falında dünyanın sarsıldığını görmek tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, depresyona gireceğine inanılır.

Kahve falında yeni dünya meyvesi yemek eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına alamet eder.

Kahve falında dünyanın düştüğünü görmek hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına tabir olunur.

Kahve falında diğer dünyayı görmek şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, bu çalışmaların hayırlı bir şekilde sonlandırılması ile insanların imrendiği ve kıskandığı bir kişi olacağına işarettir.

Kahve falında dünyanın üzerine çıkmak her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir