AnaSayfa / Genel / Kahve falında dünyayı fethetmek

Kahve falında dünyayı fethetmek

Kahve falında dünyayı fethetmek çok resmi görevlerde bulunacağına, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına ve uzak bir yerden olumlu haberlerin geleceğine, hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine, eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında dünyayı fethetmek gördüyseniz:

  • Üzerinizde stres veya baskı yaratan kişiler olabilir.

Kahve falında dünyayı fethetmek falı kapatan kişinin suskunlaşacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında istanbulu fethetmek büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede ismini herkese duyuracağına, mal kaybına uğrayacağına inanılır.

Kahve falında bir yeri fethetmek kalifiye elemanlar arasına gireceğine, kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına delalettir.

Kahve falında ikiz bebek dünyaya getirmek sektöründe rakip tanımayacak kadar güçlü hale geleceğine, insan sevindireceğine tabir olunur.

Kahve falında yeniden dünyaya gelmek verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında öteki dünyayı görmek elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine inanılır.

Kahve falında diğer dünyayı görmek aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, daha rahat şekilde tüketim yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde dünya görmek uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, zenginliğinin süreceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir