AnaSayfa / Genel / Kahve falında dünyanın yedi harikasını görmek

Kahve falında dünyanın yedi harikasını görmek

Kahve falında dünyanın yedi harikasını görmek mali olarak küçüleceğine, parasız günler geçireceğine, aile bireylerinin arasının açılacağına, sonradan da çok üzüleceğine ve pişman olacağına, işinden çıkarılacağına, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dünyanın yedi harikasını gördüyseniz:

  • Karşı cinsin sizi önemsemesi yüzünden bazı, kompleks benzeri hisler içine girebilirsiniz.

Kahve falında dünyanın yedi harikasını görmek çok daha uzun bir ömre sahip olacağına, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dünyanın yedi harikasından birini görmek elinde bulunan imkânlar ile çok iyi işlere imza atacağına ve rahat edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeni dünya meyvesi toplamak kendine olan özgüvenine kavuşacağına, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına tabir olunur.

Kahve falında dünya üzerinde yürümek tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeni dünya meyvesi görmek zenginlik içinde olacağına, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve fal sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına tabir olunur.

Kahve falında dünyanın yok olduğunu görmek yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dünyanın uzaydan görünümünü görmek ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, üzüntülü bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında uzaydan dünyayı görmek gönül hoşluğunu yakalayacağına, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir