AnaSayfa / Genel / Kahve falında dünyaya göktaşı çarptığını görmek

Kahve falında dünyaya göktaşı çarptığını görmek

Kahve falında dünyaya göktaşı çarptığını görmek aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, ailesinden hayır göreceğine, kişinin esenlik bulacağına, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, kırılan kalbin onarılacağına, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına delalettir.

Kahve falında dünyaya göktaşı çarptığını gördüyseniz:

  • Eski bir fikre yeni yaklaşımlar muhtemel iş birlikleri açısından avantajlı konuma gelmenizi sağlayabilir.

Kahve falında dünyaya göktaşı çarptığını görmek kendisine zarar vermek isteyen insanlara dikkat edip, dostlarını da iyi seçeceğine, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine delalet eder.

Kahve falında güneşin dünyaya çarptığını görmek zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında şeytan çarptığını görmek işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına alamet eder.

Kahve falında birine araba çarptığını görmek dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına, hile ile mal elde etmeye delalettir.

Kahve falında kardeşine araba çarptığını görmek doğru seçimler yapacak olan fal sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, herhangi bir para sıkıntısı çekmeden, yolunda huzurla devam edeceğine, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine delalettir.

Kahve falında birini cin çarptığını görmek aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, işlerin sürekli büyüyeceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğine araba çarptığını görmek kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, ters giden işlerin düzeleceğine ve ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Kahve falında çarşi gezmek hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir