Kahve falında dünyanın durduğunu görmek

Kahve falında dünyanın durduğunu görmek sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, güzel haberlerin alınacağına, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, herkes tarafından saygı göreceğine, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında dünyanın durduğunu gördüyseniz:

  • Para konusunda akılcı olmalısınız.

Kahve falında dünyanın durduğunu görmek kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına ve hayatının mutluluk, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine işaret eder.

Kahve falında dünyanın yok olmasını görmek rahat bir döneme gireceğine, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına delalettir.

Kahve falında dünya savaşı görmek sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine işaret eder.

Kahve falında dünyayı mavi görmek bazı sorunlar yaşanan arkadaşlıklarının düzeleceğine, bilmediği duyguları tadacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ikiz bebek dünyaya getirmek maddi sorumluluklarının artacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına delalettir.

Kahve falında ayın dünyaya çarpmasını görmek maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başka dünyaya gitmek fal sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, dünyanın tüm güzelliklerini tatma, görme ve alma şansına sahip olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında uzaydan dünyaya düşmek işlerine yeni işler katacağına, çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top