AnaSayfa / Genel / Kahve falında dünyanın yok olmasını görmek

Kahve falında dünyanın yok olmasını görmek

Kahve falında dünyanın yok olmasını görmek sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine, zor zamanlar yaşayacağına, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, insanlar arasındaki saygınlığını geri kazanacağına, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dünyanın yok olmasını gördüyseniz:

  • Davetler alabilir, yeni kişilerle tanışabilir, belli aktivitelere katılabilirsiniz.

Kahve falında dünyanın yok olmasını görmek ticaretinin de hızlanacağına, ortaklıklar varsa da bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında dünyanın yok olduğunu görmek sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, bu bereketin hanesine de yansıyacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine delalettir.

Kahve falında kaşların yok olduğunu görmek iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, dertlerin biteceğine, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine ve eşlerin çok mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında yokus tırmanmak umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında parmak yok görmek iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eli yok görmek borçlarının da kapanacağına, gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına yorulur.

Kahve falında dişlerinin yok olduğunu görmek sırtının yere gelmeyeceğine, engel tanımayan biri olacağına, onun da her zaman kendisine faydası dokunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaşlarının yok olduğunu görmek hayallerindeki eve sahip olacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir