AnaSayfa / Genel / Kahve falında dünyanın battığını görmek

Kahve falında dünyanın battığını görmek

Kahve falında dünyanın battığını görmek yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, düşman hususunda keder ve üzüntüye, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, hayırlı kişiler ile tanışıp bu kişiler sayesinde çok daha büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve yaptığı işlerin sonunda çok mutlu olacağına, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına alamet eder.

Kahve falında dünyanın battığını gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerde, dış görünüşünüzde değişiklikler yaparken veya ikili ilişkilerinizde aşırılıklardan kaçınmanızda fayda var.

Kahve falında dünyanın batmasını görmek çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dünya battığını görmek dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine işarettir.

Kahve falında dünyanın battığını görmek eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına inanılır.

Kahve falında dünya savaşı görmek sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dünyanın yıkılacağını görmek işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine, eş ve çocuk sıcaklığını tadacağına delalet eder.

Kahve falında dünyanın uzaydan görünümünü görmek yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına yorulur.

Kahve falında ayın dünyaya çarpmasını görmek işinde büyük başarı elde edeceğine, eğlenceli şekilde yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dünyaca ünlü biriyle öpüşmek çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir