AnaSayfa / Genel / Kahve falında dünyaca ünlü biriyle öpüşmek

Kahve falında dünyaca ünlü biriyle öpüşmek

Kahve falında dünyaca ünlü biriyle öpüşmek iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gönlünün ferahlayacağına, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, içinde bulundukları zor durumları birlikte çözeceklerine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, ticarette öne geçeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine alamet eder.

Kahve falında dünyaca ünlü biriyle öpüşmek gördüyseniz:

  • Tepki vermeniz sizi artıya geçirmeyebilir.

Kahve falında dünyaca ünlü birini görmek rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, yaptığı tüm işlerde başarılı olup takdir toplayacağına yorulur.

Kahve falında dünyaca ünlü biriyle öpüşmek iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında dünyaya uzaydan bakmak geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında dünyanın sonunun geleceğini görmek elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, yanlış yönde kararlar verileceğine tabir olunur.

Kahve falında dönen dünya görmek kendisini iyi hissetmeyeceğine, çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında dünyayı karanlık görmek mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında dünyanın batışını görmek dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, kötü yollara gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında iki dünya görmek hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir