AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki dünya görmek

Kahve falında iki dünya görmek

Kahve falında iki dünya görmek maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, borçlarını bitireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına işaret eder.

Kahve falında iki dünya gördüyseniz:

  • Birden fazla yerden geliriniz olabilir ya da birden fazla, parayla ilgili iş yapabilirsiniz.

Kahve falında uzaydan dünyaya bakmak şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, başarılı bir insan olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dünyayı fethetmek sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, yakınlarıyla arasında her zaman sevgi dolu bir bağ olacağına işarettir.

Kahve falında dünyayı görmek çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dünyanın yıkılacağını görmek adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına yorulur.

Kahve falında başka bir dünyaya gitmek lüks ve konforlu bir hayata kavuşacağına, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde dünya görmek her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına, başarısının artacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine inanılır.

Kahve falında dünyanın delindiğini görmek hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, yaşamının olumsuz şekilde etkileneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dünyanın üzerine çıkmak sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, fal sahibinin uyarı alabileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir