AnaSayfa / Genel / Kahve falında dünyanın sonunun geleceğini görmek

Kahve falında dünyanın sonunun geleceğini görmek

Kahve falında dünyanın sonunun geleceğini görmek yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına, büyük beklentilere girmeyerek, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında dünyanın sonunun geleceğini gördüyseniz:

  • Akşama doğru saatlerden itibaren takıntılı düşünceler ön plana çıkabilir.

Kahve falında dünyanın sonunun geleceğini görmek birikiminin artacağına, geleceğinin parlak ve güzel olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dünyanın sonunun geldiğini görmek hayatı ile bazı kararlar vereceğine, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında dünyanın sonunun yaklaştığını görmek üzüntülerinin sona ereceğine ve hayatının geri kalanında şansının ve bahtının açık olacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına yorulur.

Kahve falında dünyanın sonunu görmek kötü noktalara geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dünyanın sonu gelmesi görmek istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dünyanın sonunu geldiğini görmek eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına inanılır.

Kahve falında dünyanın sonunun gelmesini görmek çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, gözyaşının kuruyacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine işarettir.

Kahve falında gelecekten haber veren birini görmek sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir