AnaSayfa / Genel / Kahve falında dünyayı karanlık görmek

Kahve falında dünyayı karanlık görmek

Kahve falında dünyayı karanlık görmek daha fazla kazanç elde edebileceği yolları keşfedeceğine, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, uzun ve endişeli bir dönemden sonra çok zarar görülen durumları ortadan kaldırmak için ortaklık kurulacağına, istediği ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zaman içinde elde edeceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına yorulur.

Kahve falında dünyayı karanlık gördüyseniz:

  • Bir münakaşaya karışmanız ya da aşırı gayret sarf etmeniz gereken bir işe girişmeniz olasıdır.

Kahve falında dünyayı karanlık görmek çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, bu durumlardan kurtulmak için çok sevdiği ve değer verdiği kişilerden destek isteyeceğine, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına yorulur.

Kahve falında başka bir dünyaya gitmek sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dünya lideri görmek sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine tabir olunur.

Kahve falında dünyanın hızlı döndüğünü görmek mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında uzaydan dünyayı görmek ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, maddi açıdan rahat edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dünya güzeli görmek hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına işarettir.

Kahve falında yeni dünya meyvesi yemek mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dünyanın hızla döndüğünü görmek daha kaliteli bir yaşam şekline sahip olmakla beraber, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, sevdiğine kavuşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir