AnaSayfa / Genel / Kahve falında dünyaca ünlü birini görmek

Kahve falında dünyaca ünlü birini görmek

Kahve falında dünyaca ünlü birini görmek sorunlu zamanlar geçireceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına delalettir.

Kahve falında dünyaca ünlü birini gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda veya iş hayatınızda gerekli konuşmaların yapılabilmesi için ortam hazırlayabilirsiniz.

Kahve falında dünyaca ünlü biriyle öpüşmek eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına inanılır.

Kahve falında dünyaca ünlü birini görmek iş hayatında ve aile hayatında tartışmaların çok yoğun bir şekilde yaşandığı ve sorunlara bir türlü çözüm bulunamadığı bir döneme girileceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dünyanın hızlı döndüğünü görmek iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine, hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine inanılır.

Kahve falında dünyayı dönerken görmek yükünün hafifleyeceğine, pek çok fırsatı kaçıracağına tabir olunur.

Kahve falında dünyayı su bastığını görmek neşesini, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, mal ve mülkün telafi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında dünyanın düştüğünü görmek çok daha mutlu olunacağına, rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına yorulur.

Kahve falında dünyanın üstüne çıkmak çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, korkularından, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına yorulur.

Kahve falında dönen dünya görmek kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir