AnaSayfa / Genel / Kahve falında dumanlı yol görmek

Kahve falında dumanlı yol görmek

Kahve falında dumanlı yol görmek özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, kendisine akıl hocalığı yapan birisi ile gireceği bir iş sayesinde maddi olanaklarının artacağına, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, itibar göreceğine, ters giden bir durumla karşılaşılacağına işarettir.

Kahve falında dumanlı yol gördüyseniz:

  • Kişisel sırlarınızı paylaşmanız ileride sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında dumanlı yol görmek kazancın gittikçe artacağına, hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine delalettir.

Kahve falında sobada duman görmek zenginlik sahibi olunacağına, patron koltuğuna yükseleceğine işarettir.

Kahve falında evini dumanlı görmek daha rahat bir hayatı olacağına, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine rivayet eder.

Kahve falında ağzından duman çıkmak işlerin düzgün gideceğine, yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evin içinde duman görmek ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına, bir sebeple hiç istemediği halde büyük sıkıntılar yaşayacağı bazı durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında işyerinde duman görmek başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına, bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine rivayet eder.

Kahve falında arabadan duman çıktığını görmek moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, sağlık sorunları dolu bir dönem geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında baca dumanı görmek ağız tadına kavuşacağına, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir