AnaSayfa / Genel / Kahve falında işyerinde duman görmek

Kahve falında işyerinde duman görmek

Kahve falında işyerinde duman görmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve inanıp, azmedip, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, bunun da fal sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına, yalan söylemeyeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına, karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü fal sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, günü birlik kazanç elde edeceğine, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, büyük bir ortaklık yapılacağına alamet eder.

Kahve falında işyerinde duman gördüyseniz:

  • Bazı konularda istediğiniz heyecan verici etkiyi yaratmaya başladığınızı fark edebilirsiniz.

Kahve falında işyerinde duman görmek evlatlarının hayırlı olacağına, duaların ve tövbelerin kabul olacağına tabir olunur.

Kahve falında evin içinde siyah duman görmek günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dumanlı yolda yürümek birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına işarettir.

Kahve falında dağdan duman çıktığını görmek hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına, her geçen gün daha da kötü olaylar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında bacadan duman görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hayatında çok yeni ve çok güzel olaylar meydana geleceğine, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında sis duman görmek sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına delalet eder.

Kahve falında uzakta duman görmek güzel, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, gece gezmelerinden, lüks restoranlarda yemek yemekten, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pembe duman görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir