AnaSayfa / Genel / Kahve falında berber dükkanı açmak

Kahve falında berber dükkanı açmak

Kahve falında berber dükkanı açmak moral bozukluğu yaşanacağına, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, kişinin güzel günlerinin geride kalacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan bazı şeylere ulaşılacağına, elinin darlık içinde kalacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında berber dükkanı açmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle veya meslektaşlarınızla iş birliği içerisine girmeniz, grup aktiviteleri veya ekip çalışmaları yapmak istediklerinizi daha hızlı tamamlamanızı sağlayabilir.

Kahve falında berber dükkanı açmak büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, makam sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında berber salonu görmek kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında berber olmak hayırlı biri ile mutlu bir evlilik yapacağına, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında berber olduğunu görmek kazancın ikiye katlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve falı kapatan kişinin rahatlığa ereceğine, düzenin bozulacağına inanılır.

Kahve falında erkek berber görmek iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına, iş hayatında her zaman sıkıntılı günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında berberde sakal traşı olmak çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine yorulur.

Kahve falında berberde oturmak lüks, konfor içinde olacağına, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında berbere saç kestirmek sorunlarını aşacağına, çok büyük miktarda kazanç getireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir