AnaSayfa / Genel / Kahve falında bakkal dükkanı açmak

Kahve falında bakkal dükkanı açmak

Kahve falında bakkal dükkanı açmak sevilen bir mahallelinin bu yüzden kalbinin kırılacağına, her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine ve iyi noktalara ulaşacağına, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, herhangi bir sorun ile karşılaşılmayacağına, onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bakkal dükkanı açmak gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinizin, işlerinizin veya planlarınızın istediğiniz şekilde yol almasını istiyorsanız, öncelikle yola çıkmalısınız.

Kahve falında terzi dükkanı açmak yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına, aile hayatının kötüye gideceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına işarettir.

Kahve falında bakkal dükkanı açmak maddi kayıpların olacağına, bu süreçte yaşanacak olan zararın uzun zaman telafi edilemeyeceğine, bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine yorulur.

Kahve falında kırtasiye dükkanı açmak aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına, özellikle yasal sorunlar yaşanılan kişilerle mahkeme karşısında hesaplaşacağına rivayet eder.

Kahve falında elbise dükkanı açmak insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında takı dükkanı açmak dileklerin ve duaların kabul olacağına, kolay kolay pes etmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında dükkan kapısını açmak her zaman sevgi göreceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına işarettir.

Kahve falında lokum dükkanı açmak yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, endişelerin biteceğine inanılır.

Kahve falında kuaför dükkanı açmak huzurlu aile ortamının yaşananlardan dolayı bozulacağına, bereket ve rahat içinde yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir