AnaSayfa / Genel / Kahve falında dükkan tabelası görmek

Kahve falında dükkan tabelası görmek

Kahve falında dükkan tabelası görmek endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, hayatının kolaylaşacağına, bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, ömrü boyunca rahat bir hayat süreceğine, başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına işarettir.

Kahve falında dükkan tabelası gördüyseniz:

  • Kafanızda çeşitli fikirleriniz, hayalleriniz veya beklentiler olabilir.

Kahve falında dükkan tabelası görmek içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yön tabelası görmek aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, maddi ve manevi olarak kötü bir hale düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında reklam tabelası görmek atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, maddi anlamda güçleneceğine delalettir.

Kahve falında isim tabelası görmek iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine rivayet eder.

Kahve falında sokak tabelası görmek düşmanlıkların biteceğine, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında tabela asmak çok büyük güven duyulan kişiden ihanet görüleceğine, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil tabela görmek başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, kolaylık sağlayacağına işaret eder.

Kahve falında yol tabelası görmek anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine, hayatın belli bir düzene oturacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir