AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabela asmak

Kahve falında tabela asmak

Kahve falında tabela asmak çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza, parasının ve malının eksik kalmayacağına, anne baba dualarının alınacağına ve sonunda büyük kazanç elde edilecek bir yola girileceğine, çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine, zorlukları aşacağınıza ve rahata ereceğinize, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tabela asmak gördüyseniz:

  • Sizi kimse tutmuyor sonuçta, farklı şeyler denemeye hazır olun.

Kahve falında tabela asmak kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, falı kapatan kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına ve bu sayede hayal edilen yere hızlı bir şekilde gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında sokak tabelası görmek kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, işinde de hep başarılı olacağına tabir olunur.

Kahve falında reklam tabelası görmek dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına yorulur.

Kahve falında isim tabelası görmek uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine alamet eder.

Kahve falında yol tabelası görmek mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, kısmetlerinin açılacağına inanılır.

Kahve falında yön tabelası görmek girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil tabela görmek kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dükkan tabelası görmek aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, maddi kaynakların zarar göreceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir