AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil tabela görmek

Kahve falında yeşil tabela görmek

Kahve falında yeşil tabela görmek kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, hayırlı bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, hayatının bir anda renkleneceğine, büyük bir aşk yaşayacağına, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden fal sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, rahat bir hayata başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil tabela gördüyseniz:

  • Karar verebilmek için daha fazla bilgi toplamanız gerekiyor.

Kahve falında yeşil tabela görmek uzun bir süre boyunca çekeceğine, karamsar olacağına alamet eder.

Kahve falında sokak tabelası görmek dileklerinin kabul olacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına işaret eder.

Kahve falında isim tabelası görmek çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, yeni bir ortama girileceğine işaret eder.

Kahve falında yol tabelası görmek kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, hayırlı günlerin geleceğine ve fal sahibinin yüzünün gülmeye başlayacağına işaret eder.

Kahve falında reklam tabelası görmek mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında yön tabelası görmek parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında dükkan tabelası görmek kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında tabela asmak çok sevileceğine, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir