AnaSayfa / Genel / Kahve falında yön tabelası görmek

Kahve falında yön tabelası görmek

Kahve falında yön tabelası görmek yüzünde güller açacağına, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine bu sayede de içinin mutlulukla dolacağına, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, bazı radikal kararlar alınacağına, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına, elinin bollaşacağına, rızkının genişleyeceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına rivayet eder.

Kahve falında yön tabelası gördüyseniz:

  • Geçmişte birlikte çalıştığınız veya vakit geçirdiğiniz bir kişinin size yardımı dokunabilir.

Kahve falında yön tabelası görmek rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil tabela görmek önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, ne yöne gideceğine karar veremeyen fal sahibinin bir seçim yapmak zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında reklam tabelası görmek sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tabela asmak belalı kişiler nedeniyle hayatının karışacağına, kendisini üzen bazı kişileri hayatından çıkararak daha rahat bir şekilde hareket etmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yol tabelası görmek iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dükkan tabelası görmek hayal kırıklığına uğratılacağına, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sokak tabelası görmek çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine rivayet eder.

Kahve falında isim tabelası görmek bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına, önemli bir şahsiyet olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir