AnaSayfa / Genel / Kahve falında sokak tabelası görmek

Kahve falında sokak tabelası görmek

Kahve falında sokak tabelası görmek ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, malının ve parasının da artacağına, eski gücüne kavuşmak için bozuk ilişkilerini tamir ederek ve işine dört elle sarılarak yoluna devam edeceğine, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine, mesleki anlamda kendini ve pozisyonunu geliştirmek için yeni ortalıklar ve yeni yatırımlar yapacağına, işinden ve hayatından geri kalacağına, yeni iş teklifleri alacağına inanılır.

Kahve falında sokak tabelası gördüyseniz:

  • Bazı eleştiri veya şikayetler söz konusu olabilir.

Kahve falında sokak tabelası görmek bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dükkan tabelası görmek maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, işlerinin daha kötüye gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tabela asmak problemleri teker teker çözeceğine, aile içinde bazı gerginlikler olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında isim tabelası görmek kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına inanılır.

Kahve falında yön tabelası görmek işlerin eski haline döneceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine işarettir.

Kahve falında yeşil tabela görmek iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine yorulur.

Kahve falında yol tabelası görmek bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, çok daha fazla mesai harcayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında reklam tabelası görmek yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir