AnaSayfa / Genel / Kahve falında reklam tabelası görmek

Kahve falında reklam tabelası görmek

Kahve falında reklam tabelası görmek sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yeni bir işe gireceğine, zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, sorunları hızlı bir şekilde ortadan kaldıracağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, yeni bir sorumluluk altına gireceğine, maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına işaret eder.

Kahve falında reklam tabelası gördüyseniz:

  • Yeni veya az tanıdığınız kişilere kendinizle ilgili fazla bilgi vermemenizde fayda var.

Kahve falında reklam tabelası görmek sağlıklı bir kişi olmaya, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına ve zorlukların sevilen bir kişinin vereceği destek ile biteceğine rivayet eder.

Kahve falında yön tabelası görmek uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine inanılır.

Kahve falında isim tabelası görmek fal sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine işaret eder.

Kahve falında sokak tabelası görmek sevindirici ve mutluluk verici bir şey duymaya, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine delalettir.

Kahve falında yeşil tabela görmek sorunlu bir hayat yaşayacağına ve zarar edeceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına tabir olunur.

Kahve falında tabela asmak maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına alamet eder.

Kahve falında yol tabelası görmek çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına, iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına inanılır.

Kahve falında dükkan tabelası görmek büyük tartışmaların yapılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, varolan borçların yakında ödeneceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir