AnaSayfa / Genel / Kahve falında dükkan soymak

Kahve falında dükkan soymak

Kahve falında dükkan soymak yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, israf etmeden, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, onların sorunlarını çözmek için elinden gelen herşeyi yapacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dükkan soymak gördüyseniz:

  • Uzlaşmaya açık olmanız sizi daha olumlu bir yola sokabilir.

Kahve falında dükkan soymak tüm planların zamanında neticeleneceğine, yaşayacaklarının psikolojik olarak etkilenmesine ve kırılmasına neden olacağına delalet eder.

Kahve falında şeftali soyduğunu görmek sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında nar soymak bunun da arkasından başka zorlukları getireceğine, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında armut soyduğunu görmek pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, hiçbir zaman mutsuz olmayacağına delalettir.

Kahve falında deriyi soymak herkesi doğru yola çağıracağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine işaret eder.

Kahve falında közlenmiş patlıcan soymak sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına, gerçeklere yüz çevrileceğine tabir olunur.

Kahve falında patlıcan soymak çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine işaret eder.

Kahve falında ceviz kabuğu soymak maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine, çevreye karşı itibarın artacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir