AnaSayfa / Genel / Kahve falında patlıcan soymak

Kahve falında patlıcan soymak

Kahve falında patlıcan soymak yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine, yapacağı planların altüst olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına alamet eder.

Kahve falında patlıcan soymak gördüyseniz:

  • Değişimin başlangıcında olabilirsiniz, dikkatli ilerlemeniz gerekiyor.

Kahve falında patlıcan soyduğunu görmek sorunlarının biteceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, zorlukların ve sıkıntıların aşılacağına yorulur.

Kahve falında patlıcan soymak amacına ulaşabileceğine, işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında közlenmiş patlıcan soymak ayrı kaldıklarına kavuşacağına, başarı üstüne başarı kazanacağına işarettir.

Kahve falında ayva soymak hiçbir eksiğinin kalmayacağına, bazı kişilerin kalbini kıracağına işarettir.

Kahve falında domuz soymak sevdiği kişilerle hayal ettiği bir işi gerçekleştireceğine, ün yapmayı başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında pişmiş patates soymak hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine delalet eder.

Kahve falında cami soymak umutsuzluk yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ters giden olayların düzeleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında insan derisini soymak kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir