AnaSayfa / Genel / Kahve falında şeftali soyduğunu görmek

Kahve falında şeftali soyduğunu görmek

Kahve falında şeftali soyduğunu görmek bir sebeple falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine inanılır.

Kahve falında şeftali soyduğunu gördüyseniz:

  • Bir bayan arkadaşınızdan bazı resmi işlerinizi halletmesi için yardım isteyeceksiniz.

Kahve falında şeftali soymak bir sebeple yataklara düşeceğine, bir sebeple çok üzüntülü zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında şeftali soyduğunu görmek bekarsa kalbini çalacak biriyle tanışacağına, büyük başarılar kazanacağı ve kendisini çok rahat ve mutlu hissedeceği bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında elma kabuğu soymak kafasını kurcalayan sorunların biteceğine bu sayede de iş ve tahsil hayatına daha kolay adapte olacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına rivayet eder.

Kahve falında patlıcan soyduğunu görmek geçim sıkıntısı yaşanacağına, gönlünce bir hayata kavuşacağına işarettir.

Kahve falında soğan soymak adım atarken çok zorlanacağına, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayak derisi soymak zengin olunacak bir işe girileceğine, el attığı birçok işte zarar edeceğine delalet eder.

Kahve falında yüzünün derisi soymak yapılan bir evlilikten pişman olunacağına, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine işaret eder.

Kahve falında tavuk soymak ardından bu kişiye açılacağına, hem kendi ailesi hem yakın arkadaşları için çok güzel bir sürprize imza atacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir