AnaSayfa / Genel / Kahve falında nar soymak

Kahve falında nar soymak

Kahve falında nar soymak büyük bir ferahlama yaşayacağına, tüm dileklerin tutacağına, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, kişinin uğrayacağı maddi kayıpların düşmanlarını sevindireceğine tabir olunur.

Kahve falında nar soymak gördüyseniz:

  • Uzlaşmaya açık olmamamnız veya mesafeli durmanız evde ya da aile içinde problem yaratabilir.

Kahve falında nar soymak iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine delalettir.

Kahve falında tavuk soymak mutlu olacağı mesajlar geleceğine ve hayatında dönüm noktası olabilecek güzel gelişmeler olacağına, çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına inanılır.

Kahve falında domates soyduğunu görmek hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine alamet eder.

Kahve falında tırnak soymak daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, kazancının iki kat artacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, güzel ve doğru işler yapacağına işaret eder.

Kahve falında yüzünü soymak biraz olsun hafifleyeceğine, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine rivayet eder.

Kahve falında haşlanmış yumurta soyduğunu görmek başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüz derisini soymak yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına ve bu sayede kendisini huzurlu hissedeceğine delalettir.

Kahve falında hıyar soymak günlerinin güzelleşeceğine, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, mal mülk sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir