AnaSayfa / Genel / Kahve falında dükkan satın almak

Kahve falında dükkan satın almak

Kahve falında dükkan satın almak kazançsız işler peşinde olmaya, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, masabaşı bir işe girileceğine, sonunda her şey düzene girdi ve kötüler yenildi denildiği bir sırada daha büyük zorluklarla yüzleşileceğine, huzurunun artacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına, hayır getirecek bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dükkan satın almak gördüyseniz:

  • Basit sonu olmayan maceralardan kaçının.

Kahve falında dükkan satın aldığını görmek yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dükkan satın almak bolluğu, bereketi ve zenginliği bulacağına, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında toka dükkanı görmek dinen hayırlı ibadetler yaparak sevap işleyeceğine, rakipsiz hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında küpe dükkanı görmek işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında emlak dükkanı görmek refaha erişileceğine, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ışıklı dükkan görmek onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına delalettir.

Kahve falında yeni bir dükkan açmak deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına delalet eder.

Kahve falında perde dükkanı görmek yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir