AnaSayfa / Genel / Kahve falında emlak dükkanı görmek

Kahve falında emlak dükkanı görmek

Kahve falında emlak dükkanı görmek girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, oldukça uzun bir yolculuğa, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, üzerindeki kötü imajı sileceğine, birçok yeni bağlantı kurulacağına, bir sebeple hayati tehlikeler atlatacağına, sabrını zorlayacağına, işlerinde bereket olacağına, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, keyfinin, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında emlak dükkanı gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kişiyle veya partnerinizle ilişkinizi yeniden değerlendirmeniz gerekebilir.

Kahve falında emlak dükkanı görmek kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında emlakçı görmek büyük atılımların yapılacağına, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine tabir olunur.

Kahve falında emlakçı olduğunu görmek çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine yorulur.

Kahve falında emlak satmak huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, ancak kişinin sorumluluklarının bir anda ve çok fazla artması yüzünden zor durumda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında emlakçıdan ev almak mutlu olunacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında emlakçılık yapmak başkalarına el açmasına ve onlara muhtaç olmasına gerek kalmayacağına, elinin bollaşacağına, rahat edeceğine delalet eder.

Kahve falında emlak görmek çok büyük adımlar atacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında emlakçı olmak gelirinden yana memnun olacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir