AnaSayfa / Genel / Kahve falında perde dükkanı görmek

Kahve falında perde dükkanı görmek

Kahve falında perde dükkanı görmek ancak fal sahibinin kendisini yardım işlerine adayacağına, onlardan gelecek yenilgileri ve zararları daha baştan önleyeceğine, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, sıkıntıların ardından neşe dolu günlerin de sizi beklediğine, onların başarıları ile övüneceğine, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, sağlık sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında perde dükkanı gördüyseniz:

  • Ani duygusal patlamalar göstererek ilişkilerinizi çıkmaza sokmanız olasıdır.

Kahve falında perde dükkanı görmek hak yolunu tutacağına, talihinin artacağına rivayet eder.

Kahve falında perdeci dükkanı görmek olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine işarettir.

Kahve falında evin perdelerini kapatmak sevdiklerine kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine ve arkadaşlar arasında sevilen bir kişi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında perde dikmek onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, kısa süre içinde büyük kazanç sahibi olunacağına alamet eder.

Kahve falında dikilmiş perde görmek kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına ve rahat bir şekilde gelir elde ederek hayatını idame ettireceğine, kısa sürede çalışmalarının çok kazanç getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında perde asıldığını görmek geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, rahat nefes alınacağına alamet eder.

Kahve falında perde hediye almak kötü haberler alınacağına, yeniliklerin peşi sıra geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında perde mağazası görmek iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir