AnaSayfa / Genel / Kahve falında dükkan satın aldığını görmek

Kahve falında dükkan satın aldığını görmek

Kahve falında dükkan satın aldığını görmek onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, sorunlarının tamamen biteceğine, kazancının günden güne arttıracağına, enerjisini toplayacağına, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında dükkan satın aldığını gördüyseniz:

  • Belli konularda ilerleme kaydetmek üzeresiniz.

Kahve falında dükkan satın aldığını görmek sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına, işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dükkan satın almak emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dükkan aldığını görmek kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine delalet eder.

Kahve falında meyve satın aldığını görmek huzursuzluklara neden olacak sözlerin duyulacağına, aydınlık bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında salatalık satın aldığını görmek kazancından başkalarına da vereceğine, çok hatalı çalışmalara gireceğine yorulur.

Kahve falında yeşil biber satın aldığını görmek ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dondurma satın aldığını görmek hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına delalettir.

Kahve falında yumurta satın aldığını görmek birçok insanın takip ettiği ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, yapılan planların alt üst olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir