AnaSayfa / Genel / Kahve falında dükkan aldığını görmek

Kahve falında dükkan aldığını görmek

Kahve falında dükkan aldığını görmek başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, işlerin açılacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi gelişmeler yaşayacağına, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına delalet eder.

Kahve falında dükkan aldığını gördüyseniz:

  • Kendinizi buna göre ayarlayın.

Kahve falında dükkan satın aldığını görmek eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine delalettir.

Kahve falında dükkan aldığını görmek başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, hayattan alınan zevkin daha da artacağına alamet eder.

Kahve falında kapalı dükkan görmek uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, hayallerinin söneceğine işaret eder.

Kahve falında dükkanın soyulması görmek yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine inanılır.

Kahve falında dükkanın kapandığını görmek aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında tatlıcı dükkanı görmek haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine işaret eder.

Kahve falında dükkanda hırsızlık yapmak yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, kimsenin cesaret edemediği yollara girip muvaffak olacağına delalet eder.

Kahve falında yıkılan dükkan görmek imkânların günden güne azalacağına, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir