AnaSayfa / Genel / Kahve falında salatalık satın aldığını görmek

Kahve falında salatalık satın aldığını görmek

Kahve falında salatalık satın aldığını görmek alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine ve ortak olarak gireceği bir işten türlü sorunlar yaşayarak çıkacağına, uzun süremese de gündemini meşgul edeceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına, ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına, sorunlarını bu sayede bitireceğine, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, işe giren herkesin kalkınacağına rivayet eder.

Kahve falında salatalık satın aldığını gördüyseniz:

  • Para konularında savurganlığa varacak kadar eli bol ya da cimriliğe varacak kadar eli sıkısınız.

Kahve falında salatalık satın aldığını görmek hem iş, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, kafasının karışacağına ve karar vermekte güçlük çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında satın aldığını görmek insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, hayallerin gerçeğe dönüştürülmesi için gidilen yolda zor duruma düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında yumurta satın aldığını görmek çevresinde olup bitenlerin farkına vardığı gibi, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında toka satın aldığını görmek kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine ve elinde maddi değeri olan her şeyi satmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında ceviz satın aldığını görmek elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında koyun satın aldığını görmek doğru kararların alınacağına, kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına rivayet eder.

Kahve falında altın satın aldığını görmek işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, iş hayatında kendi işini kuracağına işaret eder.

Kahve falında yeşil biber satın aldığını görmek büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir