AnaSayfa / Genel / Kahve falında dükkan sahibi olmak

Kahve falında dükkan sahibi olmak

Kahve falında dükkan sahibi olmak ayrılmış olanların kavuşacağına, üzüntülerin son bulacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, mal mülk kazanacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dükkan sahibi olmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda tatmin olmamış kişiler sizi tartışmalı ortamlara çekebilirler.

Kahve falında dükkan sahibi olduğunu görmek bir sebeple bazı sorunlarla muhatap olacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında dükkan sahibi görmek temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, aksiliklerin ve engellerin giderileceğine rivayet eder.

Kahve falında dükkan sahibi olmak haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, hayatta yalnız kalacağı için ruhsal olarak kötü bir dönem geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dükkan sahibini görmek yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, insanlardan uzak bir yerde içinde bulunduğu hayat ve yapmak istediği şeyler hakkında uzun uzun düşüneceğine tabir olunur.

Kahve falında taksi sahibi olmak sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eczane sahibi olmak çok büyük kazançlar elde edileceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında büyük bir eve sahip olmak girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bu zarar yüzünden alınan borcun uzun bir süre boyunca ödenemeyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, gidilen yolda engel üstüne engelle karşılaşılacağına işaret eder.

Kahve falında bisiklet sahibi olmak hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir