AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük bir eve sahip olmak

Kahve falında büyük bir eve sahip olmak

Kahve falında büyük bir eve sahip olmak hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, başarısının düşeceğine bunun da geri planda kalmasına ve unutulmasına neden olacağına, bir anda karamsarlığa kapılacak olan fal sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına, trenin tünelden çıkması ise çalışma hayatında yaşadığınız zorlukların biteceğine işarettir.

Kahve falında büyük bir eve sahip olmak gördüyseniz:

  • Yaşlı kimselerle veya otorite konumundaki kimselerle ilişkileriniz zordur.

Kahve falında büyük eve sahip olmak kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine ve şansının da kapanmayacağına, kendi bildiğini okuyacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük bir ev sahibi olmak arada kırıcı bazı konuşmalar geçeceğine, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük bir eve sahip olmak bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, paslı bir çiviye basabileceğine inanılır.

Kahve falında büyük ev sahibi olmak çok huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine alamet eder.

Kahve falında büyük bir eve sahip olduğunu görmek ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, canını sıkılacağına alamet eder.

Kahve falında evlenmeden bebek sahibi olmak sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine tabir olunur.

Kahve falında geniş ev sahibi olmak yüksek bir makama geleceğine, elinde bulunan imkânları çok akıllıca bir şekilde kullanarak hayırlı kazançlar elde edeceğine ve aile bireyleri ile birlikte gireceği bir iş sayesinde çok takdir edilen ve insanlar tarafından takip edilen bir kişi olacağına rivayet eder.

Kahve falında ev sahibi görmek sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, varını yoğunu kaybedeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir