AnaSayfa / Genel / Kahve falında dükkan sahibi görmek

Kahve falında dükkan sahibi görmek

Kahve falında dükkan sahibi görmek konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, hayattan elini eteğini çekeceğine, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken fal sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, bazı kişilerin kalbini kıracağına, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına, falı kapatan kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına ve vakit kaybetmeden müdahale ederek işleri eski haline getireceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dükkan sahibi gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya özel yaşamınızda rahatlamanıza neden olacaksa gerekli adımları atmanız gerekiyor.

Kahve falında dükkan sahibi görmek uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı delalet eder.

Kahve falında dükkan sahibi olmak arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye, maddi olarak sıkıntılı geçen bir dönemin kapatılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dükkan sahibi olduğunu görmek kişinin karşısına her zaman hayatında kalacak kimseler çıkacağına, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında dükkan sahibini görmek işlere burnunu sokan insanlar olacağına, işlerin sarpa saracağına tabir olunur.

Kahve falında birinin bebek sahibi olduğunu görmek onlardan yana üzüntüye düşeceğine, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında makam sahibi birini görmek sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski ev sahibi görmek büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına delalet eder.

Kahve falında servet sahibi olmak haklılığının anlaşılacağına, saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir