AnaSayfa / Genel / Kahve falında dükkan sahibi olduğunu görmek

Kahve falında dükkan sahibi olduğunu görmek

Kahve falında dükkan sahibi olduğunu görmek ailesini ve sevdiklerinin hayallerini de gerçekleştirme fırsatı sunacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, huzur dolu günler geçireceğine, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, geride bırakacağına, işyerinde çizdiği başarılı tablo sayesinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına işarettir.

Kahve falında dükkan sahibi olduğunu gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili memnuniyetsizlikleriniz bulunabilir.

Kahve falında dükkan sahibi olduğunu görmek çevresindekilerle hoş sohbet ve uyum içinde olacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine inanılır.

Kahve falında dükkan sahibi görmek çok sıkıntılı bir döneme gireceğine ve eline geçen cüzi miktarda kazanç ile zararı az da olsa kapatmaya çalışacağına, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine tabir olunur.

Kahve falında dükkan sahibini görmek kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, hayırlı işlere imza atacağına, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dükkan sahibi olmak birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, kısmetinin bollaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cep telefonuna sahip olmak varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine yorulur.

Kahve falında özel güçlere sahip olduğunu görmek ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında yavru köpek sahibi olmak zorluklarla boğuşulacağına, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tır sahibi olmak mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, aile içinde saadetinin artacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir