AnaSayfa / Genel / Kahve falında bisiklet sahibi olmak

Kahve falında bisiklet sahibi olmak

Kahve falında bisiklet sahibi olmak ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, bu sayede daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına, rahatsızlık yaşanan bir dönemin alınacak destek sayesinde sona erdirileceğine, dünya malı edineceğine ve daha rahat bir yaşama kavuşacağına, fal sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına rivayet eder.

Kahve falında bisiklet sahibi olmak gördüyseniz:

  • Gerçeklere bağlı kalmanız gerekiyor.

Kahve falında bisiklet sahibi olmak yükseleceğine ve işlerinin açılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşlarla bisiklete binmek zor günlerin geçip, neşeli zamanların yaşanacağına, Allah katında yükseleceğine yorulur.

Kahve falında bisiklet sürerken düşmek yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bisikleti ters sürmek hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, sorunlarının ve borçlarının çoğalacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşının bisiklete bindiğini görmek gelirinin de artmayacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bisikletle daha çıkmak maddi ve manevi olarak büyük bir destek verileceğine, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine delalettir.

Kahve falında ormanda bisiklet sürmek bekarlar için de kalabalık bir ailesi olan kişi ile evlilik gerçekleştirileceğine, sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına tabir olunur.

Kahve falında yarış bisikletine binmek borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, fal sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir