AnaSayfa / Genel / Kahve falında dükkan kepenk görmek

Kahve falında dükkan kepenk görmek

Kahve falında dükkan kepenk görmek yapılacak araştırmalar ve ortaya konulacak çabaya rağmen sorunun bir türlü düzeltilmeyeceğine, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, elinden gelen herşeyi yapacağına, kazancının düşeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, sorunlarının çözüleceğine, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, falı kapatan kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına yorulur.

Kahve falında dükkan kepenk gördüyseniz:

  • Her konunun sonunda tatmin ya da başarı sizi bekliyor.

Kahve falında dükkan kepenk görmek rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına inanılır.

Kahve falında demir kepenk görmek başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına yorulur.

Kahve falında kepenk indirmek dertlerinin unutulacağına, kolaylık elde edeceğine yorulur.

Kahve falında kepenk açmak kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kepenk kapatmak rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine işaret eder.

Kahve falında kepenk kapamak yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, yaşamın da daha kolay bir hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski dükkan görmek amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, başarıya ve zafere doymayacağına yorulur.

Kahve falında dükkanda temizlik yapmak çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir